Lakástakarékpénztár

Lakástakarékpénztár

Önnek is jár a 30%-os állami támogatás!

Az elmúlt években több olyan kormányrendelet is született, mely jelentősen érinti a bankok lakossági hitelezési tevékenységét. Az egyik legfontosabb változás a jogszabályi előírások értelmében az, hogy ingatlanvásárlás esetén a felvehető hitel összege nem lehet több, mint a megvásárolni kívánt vagy kiegészítő fedezetként bevont ingatlan(ok) forgalmi értékének 75%-a. Ez röviden annyit jelent, hogy ma már a lakásvásárláshoz legalább 25% önerő szükségeltetik, ha a vevő pótfedezettel nem rendelkezik.                                                                              Azt  mondanunk sem kell, hogy napjainkban  akár kétmillió Forint megtakarítása is rendkívül nehéz feladatot jelent, sokaknak szinte lehetetlennek tűnik. 
Nekik jelenthet megoldást a lakástakarékpénztári megtakarítás, amivel  havi húszezer Forint befizetése mellett négy év alatt  több mint három millió Forint önerő elérése is lehetséges.
 
De természetesen mindenki számára elérhető és ajánlott ez a megtakarítási forma, hiszen minden egyes befizetett Forint után 30 %  állami támogatásra jogosult a megtakarító.
 
A lakástakarékpénztár további előnyei:
  • A megtakarítási piacon egyedülálló konstrukció, induláskor nem kell nagy összeget elhelyezni, havi betétbefizetéssel magas hozam realizálható.
  • Az állam a megtakarítási időszakban az éves betétbefizetések után 30%-os, de maximum évi 72 000 Ft összegű vissza nem térítendő állami támogatást biztosít lakáscélú felhasználás esetén, ami adó- és járulékmentes támogatás.
  • A lakáscélú felhasználási lehetőség széleskörű, korlátozásoktól mentes, gyakorlatilag minden lakással kapcsolatos költség finanszírozására felhasználható. Lakáscélnak minősül a pénzintézettől vagy biztosító intézettől felvett lakáscélú hitelre történő befizetés is.
 
Irodánkban személyi bankárunktól kaphat bővebb tájékoztatást a termékkel kapcsolatban.

Ingatlancorner Kft.

    2330 Dunaharaszti, Fő út 250
    +36 70 603-3423
    bazso.zoltan@ingatlancorner.hu

Eladó ingatlana van,
vagy épp ingatlant keres?

Adja meg adatait és segítünk!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.
Üzenet küldése