Eladó Családi ház, Dunaharaszti

#107003730

Eladó Családi ház

119.9 millió Ft

Dunaharaszti Rákócziliget
Alapterület:
128 m2
Szobák száma:
4
Állapot:
Újszerű
Építési mód:
Tégla
CSOK igényelhető

Kérjen személyes bemutatást!
Adja meg adatait, és hogy mikor érne rá!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.

Megfelelő időpontok

Hétköznap délelőtt
Hétköznap délután
Hétköznap este
Hétvégén délelőtt
Hétvégén délután
Hétvégén este
Kérés elküldése
605 m2
Újszerű
Gázkazán
Kertre néző
Részben bútorozott
Dupla komfort
Optikai
Bevezetve (230 Volt)
Van, saját vízórával
Vezetékes gáz
Közműhálózatba bekötve

Dunaharaszti Rákóczi ligeten garázzsal, medencével egy szintes családi ház eladó

Dunaharaszti Rákóczi ligeti részének, csendes, rendezett utcájában, újszerű egyszintes családi házak ölelésében, egy 605m2-es telken fekvő GARÁZZSAL, MEDENCÉVEL rendelkező, 2000-ben épült, folyamatosan karban tartott, ízléses, szép állapotú, TEHERMENTES, összesen: 128m2-es EGYSZINTES CSALÁDI HÁZ, kedvező áron eladó!

Egy 4 tagú család számára az ingatlan kiváló választás, több okból is, először is állapotának köszönhetően egy festést követően költözhető, a másik hogy elosztása minden mai igényt kielégíti.

A 128m2 az alábbiakból áll: 104m2-es lakótér és 24m2-es garázs, PLUSZ egy 20,70m2 fedett terasz

Elosztása: A ház főbejáratán keresztül, egy előszobába lépünk, ahol a cipők-kábátok egy már beépített szekrényben könnyen elhelyezhetőek, innen lépünk be CSODÁS EGYLÉGTERŰ 52,1m2-es NAPPALI –KONYHA - ÉTKEZŐBEN, a nappali terasz felöli végén utólag egy 1,20 széles és 4,60m hosszú gardrób került kialakításra. A konyha szerintem minden nő álma, ABLAKOS szinte teljesen U alakban beépített ÓRIÁSI konyhabútor fogad minket, a sarokban egy külön polcrendszerrel felszerelt KAMRÁVAL és a pult végén külön reggelizővel.
Az előszobából kilépve balra, egy 4,95m2 közlekedőn keresztül érhető el a HÁROM hálószoba (10,60m2, 11,70m2, 8,20m2) egymás után, majd egy nagyon kényelmes méretű 7,60m2-es FÜRDŐSZOBÁBA lépünk, ahol pultba épített mosdó alsó- felső szekrénnyel, zuhanyzóval, káddal, és egy kis parapet fallal szeparált bidé és wc-vel. Majd a sokak által kedvelt helyiség zárja a sort, egy ablakos mosókonyha, 5,3m2-rel, ahol egy újabb wc is kialakításra került kézmosóval, továbbá egymás mellett mosógép és szárítógép is kényelmesen elfér, itt található a kombi gázcirkó mely körbe lett építve beépített bútorokkal, amelybe a tisztítószerek, porszívó, felmosó könnyen elrejthetőek. A nappaliból és két DNy-i tájolású hálószobából is elérhető a fedett terasz.
- Ház tájolása: Az épület tájolása kiváló, mert reggeltől a lemenő napig fényárban úszik az egész ház.

Műszaki adatok:
- Külső falazat: 38cm téglából épült
- Födém: 10cm-es üveggyapot szigeteléssel, maga födém fafödémes
- Padlásra való feljutás a garázsból érhető el, egy szigetelt lehajthatós lépcsős feljárón keresztül
- Tető: cserepes lemezzel fedett
- Nyílászárók: 2 rétegű fehér műanyag nyílászárók
- Burkolatok: a teljes lakás terültén fa hajóparketta, kivéve az előszobában, konyhában, mosókonyhában és fürdőben, ahol hideg burkolat kerül lehelyezésre.
- Fűtés: Minden évben karbantartott Vaillant kombi gázcirkó látja el a fűtést, radiátoros hő leadással, plusz kiegészítő fűtésként fatüzelésű kandalló van a nappaliban.
- Hűtésről: a nappaliban elhelyezett 3,5Kw-os klíma gondoskodik
- Ház elektromos hálózata: 1x25 Amper
- Internet szolgáltató: jelenleg T-home a szolgáltató, de igény esetén a Vodafone szolgáltatása is igénybe vehető.
- Parkolás: egy autó a 24m2-es garázsban, további 5 autó telken belül könnyen parkoltatható.
- Garázs műgyantával burkolt, így könnyen karbantartható, méretének köszönhetően nem csak az autó beállásra, de tárolásra is kiválóan alkalmas.

Extrák:
-Épített MEDENCE mérete: 3,20 széles, 6,5m hosszú és 1,5m mély (zsalukőből készült, szigetelt és sprapabíró, időtálló kamion ponyvával bélelt) tartozik hozzá homokszűrő és vízforgató külön aknába helyezve)
-FEDETT és körbezárt 20,70m2-es terasz, melynek ablakai nyári meleg esetén egyszerűen kivehetőek ( a fedés 1 éve lett cserélve új polikarbonátra és egy speciális ÁRNYÉKOLÁST kapott belülről, mely nagymértékben megakadályozza a terasz felmelegedését).
-Minden ablak REDŐNNYEL- SZÚNYOGHÁLÓVAL felszerelt
-Biztonságról RIASZTÓ rendszer gondoskodik
-Elektromos külső kapu rendszer
-Elektromos garázskapu
-Fúrt kútról működő kerti csap és öntözőrendszer
- Kert: A hátsó kert intimitását a körbe ültette gondozott sövények biztosítják a füvesített zöld terület kényelmét a fúrt kútról működik öntöző rendszer segíti. A parkosított gyönyörű előkert gondozása úgyszintén fúrt kútról működő, kerti csapról megoldott.

- Vételár részét képezik a beépített bútorok: előszobabútor, a gardrób helyiségben lévő polcrendszer, mosókonyhában és fürdőszobában lévő beépített szekrények, a konyhabútor a konyhagépekkel együtt (gáz üzemű főzőlap, néhány éve cserélt 2 medencés gránit mosogató, légkeveréses sütővel, elszívó, 12 terítékes mosogatógép.

- Alacsony rezsi költség, mely összesen: 55.200.-Ft (mely áll: gáz 25.000.-Ft/hó, villany 10.900.-Ft/hó, víz: 6.000.-Ft/hó, szemét szállítás: 6.500.-Ft)

- Elhelyezkedés: A ház elhelyezkedésének köszönhetően nagyon családbarát, mert az óvoda, bölcsőde 8 perc az általános iskola 15 perc séta távolságra elérhető. Bevásárlási lehetőség gyalogosan 10 perc sétányira Aldi, Lidl, Rossmann, dohánybolt.

- Közlekedés: 8 perc sétával az ingyenes helyi járat és a jelenlegi vonat pótló busz elérhető. A helyi járat a H6-os hévmegállóhoz viszi utasait, a vonat pótló busz pedig 30 perc alatt az M0-os közlekedve a Népligetbe juttatja utasait.

További bővebb információkért forduljon hozzám bizalommal, akár hétvégén is, ha nem tudom fogadni hívását, visszahívom.

CSOK PLUSZ igényelhető az ingatlanra!
Cégünk ingyenes hitelügyintézést biztosít a megvásárláshoz.

Helyiség Méret (m2)
Szoba
Szoba
Szoba
Szoba