Eladó Családi ház, Dunaharaszti

#107003829

Eladó Családi ház

119.5 millió Ft

Dunaharaszti Óváros
Alapterület:
82 m2
Szobák száma:
4
Állapot:
Felújított
Építési mód:
Tégla
Kertkapcsolatos
Vízparti

Kérjen személyes bemutatást!
Adja meg adatait, és hogy mikor érne rá!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.

Megfelelő időpontok

Hétköznap délelőtt
Hétköznap délután
Hétköznap este
Hétvégén délelőtt
Hétvégén délután
Hétvégén este
Kérés elküldése
286 m2
Felújított
Hőszivattyú
Panorámás
1
Dupla komfort
Optikai
Bevezetve (230 Volt)
Van, saját vízórával
Közműhálózatba bekötve

Dunaharaszti Duna partján teljesen felújított családiház eladó

Dunaharaszti Duna partján, az Óváros közelében, egy 286m2-es Önálló telken fekvő, TELJES FELÚJÍTÁSON átesett, kétszintes CSALÁDIHÁZ, nettó: 82m2 LAKÓTÉRREL és 28m2-es DUNAI PANORÁMÁVAL rendelkező terasszal, KULCSRAKÉSZEN eladó!

KÖNYEZETE RITKASÁG A VÍZPARTON, MIUTÁN az utca összesen 12 házból áll, a csendet csak az ott lakók közlekedése zavarhatja meg, tehát az utca átmenő forgalomtól mentes.
- Itt nem csak a Kis Duna látványát és az általa teremtett csodás természeti adottságokat élvezheti, hanem egy igazán békés környezetben élheti mindennapjait, az a család, aki ezt az ingatlant otthonuknak választja, úgy hogy itt már nem kell a felújítás kellemetlen részletei foglalkozni.

-FELÚJÍTÁS RÉSZLETEI: Az eredeti épület B30-as téglából épült körítő falazati maradtak meg csak a felújítás során, a belső válaszfalak, tetőszerkezet, víz-villanyvezetékek, teljes gépészet, nyílászárók, külső szigetelés, padlószigetelés, kerítés minden új, de még néhány munka befejezésre vár, de az ár KULCSRAKÉSZ állapotot biztosít (hideg-meleg burkolatok, szaniterek, belső ajtók stb.) a leírt műszaki adatok szerinti árak alapján.

- TELEK: A Duna felöli előkertbe a terasz előtti terület viszonylag nagy, így akár kerti sütögető könnyen kialakítható. A ház háta mögött, egy szép nagy terület kipucolásra került, ahol eredetileg egy nagy méretű fa szerkezetű műhely kerül bontásra, ennek helyére akár mobil garázs, kerti szerszámos vagy a nyári meleg esetén kényelmes, hűvös kerti pihenőhelyként szolgálhat.

MŰSZAKI ADATOK:
-KÖRÍTŐ FALAZAT: B30-as téglából
-BELSŐ VÁLASZFALAK:10cm-es ytong téglából
-HOMLOKZATI SZIGETELÉS: 20cm-es dryvit szigeteléssel készült
-KÜLSŐ NYÍLÁSZÁRÓ: fehér műanyag 3 rétegű minőségi VEKA nyílászárók kerültek beépítésre.
-REJTETT MOTOROS REDŐNYÖK az ablakokon TÁVIRÁNYTÓVAL, SZÚNYOGHÁLÓVAL kerül kialakításra.
-FŰTÉS: 10Kw-os Fisher hőszivattyúról működő padló és mennyezeti HŰTÉS - FŰTÉS kerül kiépítésre ICON automata fűtésszabályzó rendszerrel.
-MELEG VÍZ ELLÁTÁS: 300 Literes HMV tartály biztosítja
-HIDEG-MELEG BURKOLATOK:4.500.-Ft/m2-árig a vételár részét képezi és a vevő választja ki.
- ELEKTROMOS HÁLÓZAT: 1x25 Amper sima és egy 1x25Amper éjszakai áram.
- H tarifa igénylés benyújtva!
- FÖDÉM: monolit vasbeton födémmel készült.
- FÖDÉM SZIGETLÉS: 20cm táblás kőzetgyapot
- TETŐSZERKEZET: fa szerkezetű legmodernebb LAPOS BETON CSEREPEZÉSSEL
-UTCAFRONTI KERÍTÉS: zsalukőből kerül megépítésre, zárt szelvényekhez rögzített vízszintes deszkázással, színre festve.
-NAGYKAPU: elektromos kiállása kialakításra kerül
-JÁRDA-GÉPKOCSIBEÁLLÓ: viacolor burkolattal készül (1 autó kerül az árban kialakításra telken belül, de igény esetén 2 vagy 3 autónak is kialakítható telken belül.
-KERT: tereprendezve, sittől megtisztítva termőföldre előkészítve kerül átadásra.
-TERASZ FEDÉS: horganyzott lemez fedéssel történt

Elosztása és tájolása minden igény kielégítő: Tágas 34m2-es AMERIKAI KONYHÁS NAPPALI , két ablakkal rendelkező fürdőszoba az alsó és felső szinten az egyik a épített zuhanyzóval a másik káddal felszerelve, külön kamra helyiség, előszobában egy 2,10m hosszú mennyezetig beépíthető szekrénynek a helye kialakításra került, külön háztartási-gépészeti helyiség került kialakításra, így a lakás többi részén nem éktelenkedik semmi nem oda való, emelten 3 jó méretű hálószoba (10,51m2, 10,30m2, 9,60m2) került kialakításra, kádas fürdőszobával és egy külön kis tároló helyiséggel (1,17m2) ahová a felmosó eszközök, porszívó stb. könnyen elhelyezhetőek.

- A felújítást végző cég több mint 10 éve ikerháza/családi házak építésével és felújításával foglalkozik számtalan referenciával Dunaharasztiban, így a minőség magáért beszél!

KÖLTÖZÉS: 2024. szeptember vége-október eleje (függően a vevő plusz igényeitől).

KÖZLEKEDÉS: 8 perc sétányira a Dunaharaszti felső hévmegálló könnyen elérhető, autóval az 510-es út 2 perc alatt elérhető így a Soroksári úton vagy Soroksár felől az M0 -M5-ösön keresztül a város könnyen megközelíthető.

ELLÁTOTTSÁG: Legközelebbi bevásárlási lehetőség harasztin a kis Tesco, illetve a Soroksáron az Aldi, LIdl ami 8 perc autóúttal elérhető. Általános

Helyiség Méret (m2)
Szoba
Szoba
Szoba
Szoba

Noszkay Zsuzsanna
 

Kérdése van?
Adja meg adatait és felhívjuk!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.
Üzenet küldése