Eladó Ikerház, Dunaharaszti

#107003811

Eladó Ikerház

71.9 millió Ft

Dunaharaszti Pillangó lakópark
Alapterület:
70 m2
Szobák száma:
3
Állapot:
Újszerű
Építési mód:
Tégla
CSOK igényelhető
Kertkapcsolatos

Kérjen személyes bemutatást!
Adja meg adatait, és hogy mikor érne rá!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.

Megfelelő időpontok

Hétköznap délelőtt
Hétköznap délután
Hétköznap este
Hétvégén délelőtt
Hétvégén délután
Hétvégén este
Kérés elküldése
200 m2
Újszerű
Gázkazán
Kertre néző
Részben bútorozott
1
Összkomfort
Optikai
Bevezetve (230 Volt)
Van, saját vízórával
Vezetékes gáz
Közműhálózatba bekötve

Dunaharaszti közkedvelt lakóparkjában eladó ikerházi lakás

DUNAHARASZTI KÖZKEDVELT LAKÓPARKJÁBAN eladó egy IMPOZÁNS, 2017-ben épült, földszintes, 64 m2-es ikerházi lakás, amelyhez egy 43 m2-es fedett terasz plusz kocsibeálló (ami akár 2 autó beállására is alkalmas ) és egy 200m2-es saját kert is tartozik. Ez az ingatlan KIVÉTELES lehetőséget kínál mindazok számára, akik MODERN, nyugodt környezetben keresnek otthont.

Az épület műszaki jellemzői lenyűgözőek: az amerikai konyhás nappali TÁGAS és FUNKCIONÁLIS, ideális a családi együttlétekhez. A lakásban két különálló szoba található, valamint egy fürdőszoba, amely külön KÁDDAL és ÉPÍTETT ZUHANNYAL is fel van szerelve, továbbá egy külön WC és kamra is rendelkezésre áll. A tető Bramac betoncseréppel készült, biztosítva a hosszú élettartamot.

A lakás további jellemzői KIFINOMULTSÁGOT tükröznek: minden ablakon és a terasz ajtón SZÚNYOGHÁLÓS REDŐNY, a teljes lakásban SPOT LÁMPA, KLÍMA és RIASZTÓ is ki van építve. Az ingatlanhoz saját GÉPKOCSI BEÁLLÓ, füvesített kert, beépített csatorna szikkasztó és kerti csap is tartozik.

Elhelyezkedése szempontjából az ingatlan KIVÁLÓ: Dunaharaszti felső hévmegálló maximum 15 perces sétával elérhető. A lakópark MODERN, NYUGODT, GYERMEKBARÁT, és remek szomszédokat, valamint barátságos lakóközösséget biztosít. Az M0-ás autópálya közelsége miatt a napi ingázáshoz ideális, míg a kertvárosi hangulat a nyugalmat és biztonságot keresők számára is megfelelő.

Az extra felszerelések, mint a telefonról vezérelhető klíma, kamera és riasztó rendszer, a gyepszőnyeg és öntözőrendszer, valamint a 7 m2-es kis faház tárolósra, kerti játszótér és 43 m2-es fedett kocsibeálló + terasz teszik az ingatlant még vonzóbbá. A FISHER ART GREY 5kw-os klíma, beépített szekrények az előszobában és hálószobában, valamint a gépesített konyhabútor további KÉNYELMET és LUXUST nyújtanak.


Ne hagyja ki ezt a páratlan lehetőséget! Hívjon bizalommal akár hétvégén is, és legyen Ön az, aki ezt a lenyűgöző otthont birtokba veheti!

Helyiség Méret (m2)
Szoba
Szoba
Szoba

Szőke Péter
 

Kérdése van?
Adja meg adatait és felhívjuk!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.
Üzenet küldése