Eladó Ikerház, Dunaharaszti

#107003865

Eladó Ikerház

157.3 millió Ft

Dunaharaszti
Alapterület:
137 m2
Szobák száma:
4
Állapot:
Új építésű
Építési mód:
Tégla

Kérjen személyes bemutatást!
Adja meg adatait, és hogy mikor érne rá!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.

Megfelelő időpontok

Hétköznap délelőtt
Hétköznap délután
Hétköznap este
Hétvégén délelőtt
Hétvégén délután
Hétvégén este
Kérés elküldése
Nincs
414 m2
Kiváló
Hőszivattyú
Panorámás
1
Dupla komfort
Optikai
Bevezetve (230 Volt)
Van, saját vízórával
Közműhálózatba bekötve

Dunaharasztin eladó luxus ikerházak a Tópark lakóparkban

ELADÓ LUXUS IKERHÁZAK DUNAHARASZTIBAN, a Tópark lakóparkban! Fedezze fel a MODERN ÉS ENERGIATAKARÉKOS ÉLETMÓD lehetőségét ezekben az új építésű otthonokban!

Ez a prémium kategóriás ingatlan 30-as Porotherm téglából készült, 15 cm EPS szigeteléssel, így garantálva a kiváló hőszigetelést és az energiatakarékosságot. A LAPOS TETŐ, valamint a modern építészeti megoldások mind a kortárs stílus kedvelőinek kedveznek. Az ingatlan műanyag nyílászárói 5 légkamrás, 3 rétegű üvegezéssel készültek, antracit kerettel, emellett távirányítós ELEKTROMOS ALUREDŐNYÖK és SZÚNYOGHÁLÓ biztosítják a kényelmet és a biztonságot.

Az otthon fűtéséről és hűtéséről egy KORSZERŰ HŐSZIVATTYÚS rendszer gondoskodik, ami nemcsak KORSZERŰ, hanem KÖLTSÉGHATÉKONY megoldást is nyújt az energia ellátás terén. Az alsó szinten tágas AMERIKAI KONYHA fogadja az érdeklődőt, valamint egy nappali és egy mellékhelyiség mosdóval. Az emeleten három HÁLÓSZOBA, egy fürdőszoba WC-vel, valamint egy külön illemhelyiség található.

A fűtött garázsban egy autó kényelmes parkolása biztosított, és ezen felül az udvaron további egy autó parkolására van lehetőség. A lakópark teljesen ZÁRT, KÖRBEKERÍTETT, ahol PORTASZOLGÁLAT és BELÉPTETŐRENDSZER biztosítja a lakók biztonságát.
1.lakás: 137m2 nappali 3 hálószoba 157.300.000 Ft 414m2-es telekkel
2.lakás: 150m2 nappali 4 hálószoba 170.920.000 Ft 414m2-es telekkel
A környék szórakozási és sportolási lehetőségek tárházát kínálja: privát strand, játszótér, KIVILÁGÍTOTT FUTÓPÁLYA, KONDIPARK, teniszpálya, focipálya, valamint lehetőség van HORGÁSZÁSRA és WAKEBOARDOZÁSRA is. Az itt élők kényelmét tovább növeli a pár perces távolságra elérhető Tesco, Lidl, Aldi, KFC és más üzletek közelsége.

Minden állami támogatás igényelhető az ingatlanra, amelyek ügyintézésében díjmentesen segítünk. NE HAGYJA KI EZT A LEHETŐSÉGET! Vegye fel velünk a kapcsolatot még ma! Ha nem tudom fogadni hívását, visszahívom! Érdemes megtekinteni!

Helyiség Méret (m2)
Szoba
Szoba
Szoba
Szoba