Kapcsolat

​​​​​​​​​​​Üdvözlöm! 
Boltos Éva vagyok, 30 éve folyamatosan ügyfelekkel dolgozom. Számomra nagyon fontos, hogy Ügyfeleimmel kiemelkedően jó kapcsolatot ápoljak, a kettőnk közötti megállapodás ne csak nekem, hanem mindenkinek jó élményt, és üzletileg is nyerő szituációt eredményezzen. Ingatlanosként három éve dolgozok, munkámat ügyfélbarát szempontok alapján, precízen, eredményesen végzem. 
A visszajelzések alapján, büszke vagyok az ügyfeleimmel való szinte baráti kapcsolatomra, és a rám bízott ingatlanok sikeres értékesítésére.  
Szigetszentmiklóson és vonzáskörzetében élek 50 éve. A területet, a településeket nagyon jól ismerem, ezáltal eladó ingatlanjaim esetében mindenhol reális képet tudok tudok adni közvetlen és távolabbi környezetéről, infrastruktúrájáról, Budapestre való bejutás lehetőségeiről, körülményeiről. Minden területnek jól ismerem a pozitívumait, negatívumait.
Fő területek ahol dolgozom: Szigethalom, Szigetszentmiklós, Tököl, Taksony, Áporka, Ráckeve. Ezen települések mindegyike közel áll a szívemhez, így bemutatóim nem csak a száraz tényekre, hanem az emberi tényezőkre is épülnek.
Ügyfeleim elégedettségét az is tükrözi, hogy ingatlanjaim jelentős része ajánlásból érkezik. Jutalék százalékban igyekszem mindenkivel egyedileg megállapodni, ez is a kölcsönös elégedettséget szolgálja.
Ha eladó ingatlanja van a térségben, hívjon bátran. Ígérem mindent megteszek, hogy ingatlanját a lehető legjobban értékesítsük.
Ha ingatlant keres, az Ingatlancorner iroda teljes kínálatából igyekszem megtalálni az Önnek megfelelőt.

Ingatlancorner Kft.

    2330 Dunaharaszti Fő út 250, 2330 Dunaharaszti Fő út 100
    +36 70 391-1013
    bazso.zoltan@ingatlancorner.hu

Eladó ingatlana van,
vagy épp ingatlant keres?

Adja meg adatait és segítünk!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.
Üzenet küldése