Kapcsolat

​​​​​​​​​

Emberközpontú, barátságos és szabályt követő férfi vagyok. Legfőbb erényeim a szervezés és a kommunikáció!

Ezen kívül számos területen szereztem átfogó ismeretet mind a logisztika, marketing, sales, és egyéb olyan területen, mely egy sikeresen működő cég fejlődéséhez szükséges.

Részt vettem több nagy létszámú szakmai és marketing képzésen, céges rendezvény megszervezésében, valamint lebonyolításában. Nagyon jó tárgyaló, probléma megoldó és kommunikációs képességem alakult ki. Gyors emberismeretem segít abban, hogy rövid időn belül megtaláljam az utat az ügyfelekhez és sikeresen tudjunk együtt működni. A 20 éves értékesítői tapasztalattal a hátam mögött megtanultam, hogy a siker és az eredmény érdekében a rugalmasság és a kompromisszum készség elengedhetetlen.

Dunaharaszti leggyorsabban fejlődő ingatlan iroda értékesítőjeként dolgozom. Pest megye agglomerizációjában, főleg Dömsöd, Ráckeve, Kiskunlacháza, Áporka, Majosháza, Szigetszentmiklós és Budapest legkedveltebb kerületeiben lévő ingatlanjainak vételeiben és eladásaiban tudok segíteni.

Szeretem a munkám, ami egyben a hobbim is. A munkámat kitartás, megbízhatóság, rugalmasság, terhelhetőség jellemzi. Számomra akkor sikeres egy adás-vétel, ha mindkét fél úgy áll fel az asztaltól és nyújt kezet egymásnak, hogy meg van róla győződve, Remek Üzletet Kötött.
Ingatlancorner Kft.

    2330 Dunaharaszti Fő út 250, 2330 Dunaharaszti Fő út 100
    +36 70 391-1013
    bazso.zoltan@ingatlancorner.hu

Eladó ingatlana van,
vagy épp ingatlant keres?

Adja meg adatait és segítünk!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.
Üzenet küldése
Családi ház
Ikerház
Téglalakás
Sorház
Építési telek
Nyaraló
Üzlethelyiség
Panellakás
Házrész
Raktár
Iroda irodaházban C
Szálloda, panzió
Vendéglátóipari egység
Iparterület
Iroda egyéb
Telephely
Iroda irodaházban A
Külterület
Társasház