Eladó Ikerház, Szigethalom

#107002788

Eladó Ikerház

53.5 millió Ft

Szigethalom
Alapterület:
96 m2
Szobák száma:
3
Állapot:
Új építésű
Építési mód:
Tégla

Kérjen személyes bemutatást!
Adja meg adatait, és hogy mikor érne rá!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.

Megfelelő időpontok

Hétköznap délelőtt
Hétköznap délután
Hétköznap este
Hétvégén délelőtt
Hétvégén délután
Hétvégén este
Kérés elküldése
250 m2
Újszerű
Cirkó
Kertre néző
Dupla komfort
Optikai
Bevezetve (230 Volt)
Van
Vezetékes gáz
Közműhálózatba bekötve

Szigethalom központjában, mindenhez közel ( óvoda, iskola, orvos, patika, bevásárlási lehetőség, helyi járat, zöldséges, posta) jó közlekedéssel MAGÁNSZEMÉLYTŐL eladó egy 90 m2 es, nappali + 3 szobás( 4.szoba kialakítható) új építésű ingatlan. A ház nagyon jó elrendezéssel, igényes kivitelezéssel, magas műszaki tartalommal lett megépítve. Gázcirkós padlófűtés, elektromos törölköző szárító, szúnyoghálós redőnyök, led paneles világítás, riasztó kiépítés, fedett kukatároló és kocsi beálló (viacolor vagy gyeptégla) és a füvesítés is benne van az árban. A konyharészben logikus elrendezésű villany és vízkiállások vannak. A lépcső alatt praktikus mindent elnyelő tároló lett kialakítva. A földszinten zuhanyzós, az emeleten tágas, káddal ellátott fürdőszoba van. A WC-k falba süllyesztett tartállyal ellátottak.
A nappaliból egy hatalmas teraszajtón jutunk ki a barátságos kis teraszra. A kert nem nagy, de aki nem szeretne sok időt a kertészkedéssel tölteni, annak pontosan elegendő.
A kivitelező a burkolatokkal és a belső nyílászárók kiválasztásával megvárja az új tulajdonost. És ami nagyszerű, hogy az átlagtól erősen eltérően, magas beszerzési árakat finanszíroz: Burkolatok 5000 Ft-ig, beltéri ajtók darabja 60.000 Ft-ig, kád 100.000Ft-ig, zuhanyfülke vagy épített vagy 180.000Ft-ig, WC-k 35.000Ft-ig benne vannak az árban.
Érdemes megnézni, beleszeretni és gyorsan megvenni mielőtt más teszi meg.

Kérdése van?
Adja meg adatait és felhívjuk!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.
Üzenet küldése
Családi ház
Ikerház
Téglalakás
Építési telek
Sorház
Üzlethelyiség
Nyaraló
Panellakás
Iroda egyéb
Tanya
Szántó
Raktár
Zártkert
Garázs