Eladó Téglalakás, Dunaharaszti

#107003606

Eladó Téglalakás

56 millió Ft

Dunaharaszti Nádor lakópark
Alapterület:
77 m2
Szobák száma:
3
Állapot:
Felújított
Építési mód:
Tégla
Jó közlekedéssel

Kérjen személyes bemutatást!
Adja meg adatait, és hogy mikor érne rá!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.

Megfelelő időpontok

Hétköznap délelőtt
Hétköznap délután
Hétköznap este
Hétvégén délelőtt
Hétvégén délután
Hétvégén este
Kérés elküldése
Földszint
Felújított
Gázkazán
Kertre néző
3
Összkomfort
Optikai
Bevezetve (230 Volt)
Van, saját vízórával
Vezetékes gáz
Közműhálózatba bekötve

Dunaharasztin a Pagony liftes rezidenciában földszinti erkélyes lakás eladó

NAPPALI + 2 HÁLÓS LAKÁS ELADÓ DUNAHARASZTI LEGKEDVELTEBB LAKÓPARKJÁBAN!

Dunaharaszti kedvelt, LIFTES lakóparkjában, a 2006-ban épült PAGONY REZIDENCIÁBAN egy HANGULATOS, földszinti 77 m2 alapterületű + terasszal rendelkező, nappali + 2 hálószobás, TEHERMENTES lakás eladó, mely rendezett tulajdoni viszonyokkal rendelkezik és akár bérlővel együtt is eladó!

A lakás egy liftes, háromemeletes, téglaépítésű épületben található. Az épület gyönyörű parkosított kertben található (melyet kertész tart karban), mely körbekerített (chippes beléptető rendszerrel) és csak a lakók közlekednek rajta. Minden lakó kedvére használhatja.
A ház a szerdán és szombaton működő piachoz közel található, itt számos élelmiszert és egyéb hasznos dolgot be lehet szerezni.
Gyalogosan néhány perc sétára van az óvoda, nagy parkok, sportpályák, az általános iskola, a középiskola, nagy játszóterek, a vasútállomás, pékség, boltok.
A környék családi házas, kisebb társas házas épületekkel van beépítve, sok zöldfelülettel.
Dunaharaszti a budapesti agglomeráció egyik legdinamikusabb fejlődő települése, így az ingatlan befektetésnek is kiváló. Mindössze 6 km innen Budapest.

Elosztása: tágas előszobába fogadja az érkezőket, ahol a cipők, kabátok kényelmesen elférnek, az előszobából nyílik egy külön mellékhelyiség kézmosóval, majd az előszobából a közlekedőbe lépünk, innen jobbra nyílik két különálló szoba, és a kádas fürdőszoba, gardrób, a közlekedőből balra pedig a nappali és innen a gépesített konyha nyílik. A nappaliból és az egyik hálószobából kiléphetünk a 8 nm-es erkélyre, mely a szépen parkosított, hangulatos kertre néz.
Elosztásának különlegessége, hogy minden helyiségben sok ablak van. Továbbá a lakóparkban lévő lakásoknál ritka, hogy a konyha ablakos, így könnyen szellőztethető.

A lépcsőházban 24 lakás található, összességében békés, nyugodt a lakóközösség. Az épületet több utcáról is meg lehet közelíteni, ahol ingyenesen lehet parkolni, illetve a társasház saját parkolóhelyekkel is rendelkezik, mely szabadon használható.

A gázfogyasztás, az elektromos hálózat, illetve a vezetékes víz a lakáshoz tartozó külön mérőórával rendelkezik. A ház jól szigetelt, ezért a fűtés takarékosan megoldható, a tavalyi éves elszámolt gázfogyasztás 350 m3 volt, mely az éves rezsicsökkentett mennyiség 20%-a, így a lakás bőven belefér a kedvezményes árba.

A lakás tehát KIS REZSIJŰ mivel minden lakás egyedi kombi cirkóról működik, mely a lakás meleg vízellátásét is biztosítja, illetve a külső homlokzaton lévő 5 cm dryvit szigetelésének és körbefűtésnek köszönhetően.

Közös költség: 15.500 Ft, melyben benne van a közös víz, a közös áram, a liftkarbantartás és üzemeltetés és a szemétszállítás, kertész és üzemeltetés.

Jöjjön el, tekintse meg ezt az ingatlant! :)

Várom hívását! Amennyiben nem tudom felvenni a telefont, hamarosan visszahívom! Hétvégén és esténként is nyugodtan kereshet bizalommal!

Független, ingyenes hitel-CSOK ügyintézéssel segítem kedves Ügyfeleimet, igen kedvező hitelekkel 2023 őszén!


Ha az ingatlan megvásárlásához el szeretné adni a jelenleg meglévő ingatlanját, ebben is nagyon szívesen segítek. 
Az Ingatlancorner kft. igen alacsony közvetítői díjjal, a legmagasabb színvonalon képviseli az Ön érdekeit.

Ellenőrzött partnerként várom megtisztelő bizalmát! 

https://partner.ingatlan.com/lazar.hajnalka



Helyiség Méret (m2)
Szoba
Szoba
Szoba