Kapcsolat



​​​​​

Lázár Hajnalka vagyok, 2020 májusa óta dolgozom Az Ingatlancorner Ingatlanközvetítő és Hiteltanácsadó Kft Dunaharaszti irodájában a Dél-Pesti régióban értékesítőként és itt kínálok több éves tapasztalattal, szakmai hozzáértéssel eladó és bérelhető lakásokat, családi házakat, telkeket, üzleti és ipari ingatlanokat.
Kedves Megbízóimat – a közvetítői jutalékon kívül – egyéb költség nem terheli, kizárólagosságot nem kérek. Fiatal korom ellenére számos megbízáson, sikeres eladáson és hitelügyintézésen vagyok túl.


Az ingatlanközvetítésre egészen más területekről tértem át és azóta is lenyűgöz ez az életforma. Szeretem a munkámat, izgalmakkal, kihívásokkal teli ez a tevékenység, de épp ezért szeretem annyira. Irodánk és az ingatlanközvetítői hivatás iránt családilag is elkötelezett vagyok, mivel a férjem is ingatlanközvetítő, és ugyanebben az irodában dolgozik már 13 éve.

Irodánk színvonalas adatbáziskezelő szoftverrel rendelkezik, amely lehetővé teszi, hogy eladó és kereső ügyfeleink könnyen és biztosan egymásra találjanak. Nyilvántartásunkba kerülő ÚJ ingatlanokat a lehető LEGRÖVIDEBB időn belül kiajánljuk az adatbázisunkban rögzített ügyfeleink számára.

Ügyfeleimnek az új ingatlan vásárlás/eladás gondolatának megszületésétől a teljes megvalósításáig mutatom az utat, egy kézben tartva cégünk magas szintű szolgáltatáscsomagját. Az értékesítés során fontos szempontom, hogy A LEGJOBB ÁR-ÉRTÉKARÁNYBAN ÉRTÉKESÍTSEM az Ügyfeleim ingatlanjait.
Az értékesítés folyamatát a birtokba-adásig végigkísérem, támogatom.

A rám bízott feladatokat teljes egészében úgy látom el, mintha az a saját ingatlanom eladása lenne. Számíthat az őszinteségemre! Mindent megteszek, hogy együtt SIKERREL járjunk, mert bár a közvetítés tárgya az ingatlan, de jól tudom, hogy mögötte sorsok, és erős érzelmi motivációk húzódnak és ez a legfontosabb.

Szolgáltatásaim között szerepel az ingatlanközvetítés és értékbecslés, a díjmentes lakossági és vállalati hitelügyintézés, jogi és adótanácsadás, lakástakarékpénztári és biztosítási ügyintézés.
Ingyenes bankfüggetlen hitel- és CSOK ügyintézést, kedvezményes ügyvédi hátteret, földhivatali ügyintézést, földmérőt, lakberendezőt és energetikai tanúsítványt biztosítok ügyfeleim részére.
Teljeskörű, egyedi igényeket kielégítő szolgáltatásaimnak és az irodánk jogi képviselőinek köszönhetően az adás-vétel lebonyolítása problémamentes. Az egyszerű, diszkrét ügyintézést a szakképzett, több éves tapasztalattal rendelkező munkatársak biztosítják.



A hét minden munkanapján és hétvégén is, az ügyfelek rendelkezésére állok, keressen Ön is bizalommal.

​​​​

Ingatlancorner Kft.

    2330 Dunaharaszti Fő út 250, 2330 Dunaharaszti Fő út 100
    +36 70 391-1013
    bazso.zoltan@ingatlancorner.hu

Eladó ingatlana van,
vagy épp ingatlant keres?

Adja meg adatait és segítünk!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.
Üzenet küldése
Családi ház
Ikerház
Téglalakás
Sorház
Építési telek
Üzlethelyiség
Nyaraló
Raktár
Házrész
Panellakás
Iroda irodaházban C
Szálloda, panzió
Külterület
Társasház
Vendéglátóipari egység
Iparterület
Iroda egyéb
Telephely
Iroda irodaházban A